Despre noi

INTERNATIONAL CONSULTING PROTECT S.R.L. este abilitata de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei cu certificatul de abilitare nr. 0727/PS din 26.06.2013 de a presta servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Legea 319/2006 si cu Hotararea Guvernului nr. 1425/2006 cu modificarile si completarile ulterioare.

Cu ce ne ocupam?

International Consulting Protect S.R.L. reprezinta o societate privata care si-a asumat o misiune deloc usoara dar cu siguranta una dintre cele mai importante si anume ”SECURITATEA SI SANATATEA IN MUNCA’‘ , ” SITUATII DE URGENTA” si ” SUPRAVEGHERE ISCIR” punadu-va la dispozitie servicii profesioniste in care isi regasec activitatea personal cu inalta calificare tehnica si de specialitate. In calitatea de angajator trebuie sa aveti in vedere ca “Dreptul la viata,precum si dreptul la integritatea fizica si psihica ale persoanelor sunt garantate” conform legii fundamentale a Romaniei-Constitutia art.22(1) si care prin art.38(2) mai specifica faptul ca : “Salariatii au dreptul la protectie sociala a muncii.Masurile de protectie privesc securitatea si igiena muncii, regimul de munca al femeilor si al tinerilor, instituirea unui salariu minim pe economie, repausul saptamanal, concediul de odihna platit, prestarea muncii in conditii grele, precum si alte situatii specifice”.

Va punem la dispozitie informatii si servicii carora multi le-au descoperit importanta prea tarziu, platind pentru aceasta multi bani, suferinta si nu de putine ori chiar cu bunul cel mai de pret viata.