Sanatate si Securitate in Munca

Angajatul unei firme nu mai este demult o simplă „resursă umană”, ci a devenit o componentă a capitalului, ce trebuie păstrată, dezvoltată şi valorificată în activitate cu eficienţă maximă.

Optimizarea condiţiilor de muncă ale angajaţilor, analizarea fiecarei faze a procesului de muncă, identificarea eventualelor surse de accident si/sau imbolnavire profesionala(mişcări repetitive, stress, poziţii incorecte în timpul lucrului, proiectare defectuoasă a procesului tehnologic, etc) duc la un confort al angajaţilor şi indirect la o eficienţă crescută a muncii lor.

Instruirea personalului este o componenta importanta a demersului de prevenire a accidentelor si imbolnavirilor profesionale.

Scoatem intructajul de sanatate si securitate in munca – protectia muncii din canoanele limbajului de lemn in care un angajat lectureaza ore in sir un amalgam de informatii sterile, fara relevanta pentru activitatea lui cotidiana.

Instructajele realizate de noi se concentreaza pe sarcina de munca a angajatului si ii transmit acestuia informatii relevante si practice care sa il ajute in activitatea de zi cu zi.

Serviciul de Sanatate si Securitate in Munca – Protectia Muncii include:

– Instructaje;
– Evaluari de risc de accident si de imbolnavire profesionala;
– Planuri de prevenire;
– Elaborare instructiuni proprii;
– Cercetari de accidente;
– Audit de conformare.